Wie wij zoeken

Ondernemerschap, kwaliteit en innovatie staan bij GKSV hoog in het vaandel. Dat betekent dat we hoge eisen stellen aan medewerkers. Als jij tot de top van de markt behoort en je hebt de ambitie én bagage om onze klanten te helpen het verschil te maken, dan komen we graag in contact met jou.  Zeker als je aansluit bij onze kernwaarden:
 • Strategisch
 • Ondernemend
 • Fun to work with
 • Authentiek
 • Resultaatgericht
Wij bieden medewerkers uitdagende vraagstukken, toonaangevende klanten, een gemotiveerd en hecht team en prima arbeidsvoorwaarden.
 

 

GKSV ZOEKT EEN INSPIRERENDE CORPORATE COMMUNICATIE ADVISEUR (V/M)

 

Toe aan een nieuwe stap in je loopbaan waarin je echt het verschil wil maken?
 
Wij zoeken een inspirerende, intelligente adviseur corporate communicatie, met meer nadruk op corporate dan op communicatie. Een adviseur die strategisch sterk, is maar ook een hands-on mentaliteit heeft.
 
Als adviseur heb je een belangrijke rol in ons bureau. Het ene moment leid je zelfstandig een werksessie bij de klant, het andere moment voer je een acquisitiegesprek bij een nieuwe klant, help je een van de junior adviseurs op weg, schrijf je een artikel in een vakblad of ben je sparringpartner voor een van de partners van het bureau. Gedegen inhoudelijke kennis van en ervaring met corporate communicatie is een must voor deze functie, evenals meerjarige advieservaring en een goede dosis business sense. En uiteraard: voor het maken van scherpe analyses en het schrijven van kristalheldere adviesrapporten (bij voorkeur PPT) draai je je hand niet om.
 
We vragen wat, maar we bieden ook wat: een ondernemend team van zo’n 15 professionals, klanten in de A-categorie, zeer uitdagende opdrachten, een goede beloning, een cool kantoor mét bruine kroeg. Kortom: een goede plek om je talenten los te laten en grote stappen vooruit te maken in je loopbaan. 
 
GKSV is een snelgroeiend adviesbureau in communicatie, reputatie en public affairs. Onze kernwaarden: strategisch, ondernemend, fun-to-work-with, authentiek en resultaatsgericht. 
 
Vanuit ons kantoor in Amsterdam helpen wij klanten uit overheid, non profit en bedrijfsleven met complexe vraagstukken die vragen om een doorbraak. Werk met hoge impact en vaak blijvende verandering voor onze klanten.  Onze aanpak: werksessies, interviews, roundtables, interactieve strategieontwikkeling, coaching on the job, sparring, etc. We zijn de Nederlandse affiliate van het internationale Interel-netwerk.
 
Proces (update): de eerste selectie zal plaatsvinden op basis van brieven en cv's. Met circa 3 tot 5 kandidaten zullen  wij gesprekken voeren. Het oplossen van een case is onderdeel van de procedure.
 
Geinteresseerd? Stuur je overtuigende brief en CV naar Arnoud Verhage en Frank Körver
 

 

 

GKSV ZOEKT SPRANKELENDE EN AMBITIEUZE JUNIOR ADVISEUR PUBLIC AFFAIRS

 
[reageren op deze vacature is niet meer mogelijk]
 
GKSV is per direct op zoek naar een junior public affairs adviseur die een enthousiaste en actieve bijdrage gaat leveren aan de groei van ons kantoor. De functie richt zich met name op de analyse van politieke en maatschappelijke ontwikkelingen, waar je een belangrijke rol in gaat spelen.
 
Bij voorkeur heb je een afgeronde studie (politicologie, bestuurskunde, rechten of een andere studie in de richting van het openbaar bestuur) en al enige werkervaring opgedaan in een politieke omgeving (zoals bijvoorbeeld een politieke jongerenorganisatie of Tweede Kamerfractie). Verder hechten we grote waarde aan een positieve en can do-mentaliteit, een zelfstandige en zorgvuldige manier van werken en een academisch werk- en denkniveau.
 
Wat krijg je ervoor terug? Bij GKSV kun je rekenen op interessante opdrachten, toonaangevende klanten en een groot netwerk in binnen- en buitenland. GKSV is een jong, groeiend en bloeiend bedrijf waar je veel ruimte krijgt om aan je eigen ontwikkeling te werken. Je kunt rekenen op een steile leercurve. Bovendien kom je terecht in een hecht team van adviseurs die met plezier met hun vak bezig zijn. En natuurlijk biedt GKSV goede arbeidsvoorwaarden.
 
Werkzaamheden van de junior adviseur bestaan onder andere uit het signaleren, selecteren en analyseren van politieke en maatschappelijke ontwikkelingen. Hierbij wordt een vertaalslag gemaakt naar de belangen van onze klanten. Tevens ondersteun je adviseurs bij de advieswerkzaamheden op het gebied van public affairs, campaigning en stakeholdermanagement.
 De v/m waar wij naar op zoek zijn:
 • Heeft affiniteit met en kennis van het politieke besluitvormingsproces in Den Haag en/of op lokaal en provinciaal niveau
 • Heeft een brede en algemene interesse, een ‘antenne’, voor trends, politieke en maatschappelijke ontwikkelingen
 • Is analytisch en scherp en weet dwarsverbanden te leggen
 • Kan zich snel nieuwe onderwerpen eigen maken en dit vertalen naar de belangen van onze klanten
 • Werkt zorgvuldig en gestructureerd en weet informatie te ordenen
 • Kan goed zelfstandig werken en neemt initiatief
 • Heeft goede schriftelijke vaardigheden (Nederlands en Engels)
 • Heeft gevoel voor ICT en weet de weg te vinden in de digitale media in relatie tot het openbaar bestuur
 • Is een gezellige collega die beschikt over humor en relativeringsvermogen
Bovendien matcht de ideale kandidaat met onze kernwaarden:
 • Strategisch
 • Ondernemend
 • Fun to work with
 • Authentiek
 • Resultaatgericht
Ben je geïnteresseerd? Reageer dan voor 22 oktober 2016 door een korte motivatie en je CV te sturen naar Maaike Hellingman-van Hooidonk. Neem ook vooral met haar contact op als je vragen hebt.